Domein Westhoek

Printvriendelijke versiePDF-versie

Zee, strand en duinen staan borg voor rust en ruimte. In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts enkele minuten van het het strand nodigt Domein Westhoek je uit voor een heerlijk verblijf aan zee.

  Zwembad Domein Westhoek

 

Domein Westhoek is een prima uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje aan de Belgische kust. Oostduinkerke en het bruisende Nieuwpoort met zijn lange winkelstraat en aantrekkelijke plezierhaven liggen op een boogscheut afstand.

 

We beschikken over 91 kamers en 36 appartementen voorzien van alle modern comfort. Het domein biedt heel wat recreatieve mogelijkheden met oa. tennisterreinen, petanquebaan, fitness, zwembad en een familiale en private sauna, dit is relaxen en genieten in een uniek panoramisch kader. Lekker eten kan in onze brasserie met zonneterras. Ontdek ook onze à la carte bistro met culinaire dinermogelijkheden.

 

Voordelen voor leden van de Socialistische Mutualiteit Brabant*

  • 10 % korting op overnachting en ontbijt.

  • 10 % korting op de huurprijs van een appartement.

  • 5 % korting op de arrangementen.

 

 

Bekijk de gids van Domein Westhoek en de arrangementen en promoties (1ste semester 2017). Voor groepen zijn er speciale arrangementen en daguitstappen rond de herdenking van 100 jaar Groote Oorlog.

 

 

Meer info?
Domein Westhoek vzw
Centrum voor sociaal toerisme
Noordzeedreef 6-8
8670 Oostduinkerke
T 058 22 41 00
F 058 22 41 99
info@domein-westhoek.be
www.domein-westhoek.be
Facebook: Domein Westhoek
Twitter: @DomeinWesthoek

*Korting wordt enkel verrekend bij rechtstreekse boeking.