Hospimut, onze hospitalisatieverzekeringen

Printvriendelijke versiePDF-versie

Kies een hospitalisatieverzekering op jouw maat!

Hospimut en Hospimut Plus beschermen je tegen een hoge ziekenhuisfactuur. Als je al een hospitalisatieverzekering hebt via je werkgever is Hospimut Plus Continuïteit een optie voor jou.

 

Een ziekenhuisopname kan je heel wat kopzorgen bezorgen. Eerst en vooral over de ingreep of behandeling op zich, maar ook het kostenplaatje spookt door veel hoofden. Dankzij de hospitalisatieverzekeringen van de VMOBB* bescherm je jezelf tegen hoog oplopende ziekenhuiskosten. Door onze hospitalisatieverzekeringen op jouw maat moet je niet langer piekeren over de kosten van je ziekenhuisopname en kan je je concentreren op het belangrijkste: je gezondheid!

 

Heb je een hospitalisatieverzekering Hospimut en/of AHV?
Vergeet bij een ziekenhuisopname dan niet je verklaring van ziekenhuisopname te laten invullen: Verklaring Hospimut - Verklaring Hospimut Plus - Verklaring AHV.

Raadpleeg hier de segmentatiecriteria betreffende de aanvaarding, tarifering en omvang van de waarborg van de VMOBB-verzekeringen.

 

 

* De VMOBB is de Verzekeringsmaatschappij van Onderlinge Bijstand van Brabant. Deze verzekeringsmaatschappij stelt hospitalisatieverzekeringen voor aan de leden van de Socialistische Mutualiteit van Brabant.

 

 

ZIE OOK