Hospimut Plus Continuïteit

Printvriendelijke versiePDF-versie

Je beschikt al over een hospitalisatieverzekering via je werkgever?
Maar je wilt zekerheid voor als deze wegvalt?

Dan is Hospimut Plus Continuïteit echt iets voor jou!

 

Niet langer verzekerd via je werkgever?

  • Als je voor Hospimut Plus Continuïteit kiest, verzeker je je nu al van een sterke hospitalisatieverzekering op dat moment. Want als je niet langer gedekt bent door de verzekering van je werkgever, kan je immers direct genieten van onze Hospimut Plus, zonder wachttijd en zonder verhoogde bijdrage van de leeftijdscategorie waarin je dan valt!

  • Des te jonger je je inschrijft bij Hospimut Plus Continuïteit, des te minder je jaarlijks moet betalen!

 

Aansluitingsvoorwaarden

  • Je moet aangesloten zijn bij de Socialistische Mutualiteit van Brabant en de bijdrage voor de aanvullende verzekering correct betaald hebben.
  • De aansluiting bij Hospimut Plus Continuïniteit dient ten laatste te gebeuren in de loop van de maand vóór uw 65e verjaardag. Dit geldt zowel voor de gerechtigde als voor de persoon ten laste. Vanaf 65 jaar kunt u zich enkel nog verzekeren als u tot net voor de inwerkingtreding van de inschrijving aangesloten was bij een gelijkaardige verzekering bij een ander ziekenfonds of een andere verzekeringsinstelling.

 

Hoe moet je je aansluiten?

De snelste manier: één van onze kantoren bezoeken of contacteer ons via het nummer 02 506 96 11. De documenten worden dan opgestuurd per post.


Wens je meer info?

Raadpleeg de informatiefiche of contacteer ons.

 

 

 

 

ZIE OOK