Dag van de Verpleging

Printvriendelijke versiePDF-versie
30/04/2018

Verpleegkundigen verzetten bergen werk, want dankzij hen worden dagelijks ontelbare patiënten in de watten gelegd. Daarom zetten we op 12 mei alle verpleegkundigen in de bloemetjes!

 

Ondanks de hoge werkdruk en verwachtingen, blijven verpleegkundigen zich vol overgave en enthousiasme inzetten op de werkvloer. Dit is echter niet evident. Zo moeten ze steeds meer taken op steeds kortere tijd afwerken, waardoor de menswaardige zorg wel eens in het gedrang kan komen. Wij blijven echter streven naar een kwaliteitsvolle en menselijke zorg met respect voor patiënt én zorgverlener!

 

Naar aanleiding van Dag van de Verpleging zetten we graag onze dienst Thuisverpleging in de kijker!
Deze dienst biedt hygiënische en medische zorg aan huis (van lichaamsverzorging tot dialyse en diabeteseducatie) en dit zowel voor jong als oud. Zij staan overigens ook tijdens de weekends steevast voor je klaar!

Voor meer info kan je terecht op de webpagina Zorg en diensten aan huis. Je kan ook steeds contact opnemen door te bellen naar 078 15 60 30 of te mailen naar thuiszorgcentrum@fsmb.be.

En aan onze verpleegkundigen: een welgemeende dankjewel voor al het werk dat jullie verzetten! Jullie zijn top in deze job!


In het artikel 'Is dit ook uw zorg?' lees je meer over de problematiek rond toegankelijke en menswaardige zorg.