Dag van de Vrijwilliger

Printvriendelijke versiePDF-versie
03/12/2018

5 december is het Internationale Vrijwilligersdag. Vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor anderen en zijn onmisbaar in onze huidige samenleving. De Socialistische Mutualiteit Brabant wil al haar vrijwilligers dan ook bedanken voor hun onvoorwaardelijke inzet!

Als vrijwilliger haal je ook zelf heel wat voordeel uit je unieke ervaringen. Zo krijg je voldoening door je engagement voor anderen, leg je nieuwe, vaak boeiende contacten en leer je veel bij in nieuwe domeinen en over uiteenlopende bedrijven en organisaties. Bovendien kies je je takenpakket zelf en bepaal je waar en wanneer je je wil inzetten.

 

 

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Wil je een wereld van verschil betekenen voor anderen? Ons ziekenfonds en haar verenigingen hebben een ruim aanbod aan vrijwilligerswerk. Neem dus zeker een kijkje op onze vrijwilligerspagina, wij hebben misschien wel een vacature die op jouw lijf geschreven is!

Daarnaast vind je op onze vrijwilligerspagina heel wat info, advies én een vrijwilligerstest om te weten te komen welk vrijwilligerswerk helemaal iets voor jou is!

Specifieke vragen kan je ook steeds doorsturen naar vrijwilligers@fsmb.be.