Onze vzw's hebben weer heel wat in petto voor jou!

Printvriendelijke versiePDF-versie
03/01/2020

Raadpleeg het nieuwe programma van onze vzw's en ontdek welke geweldige activiteiten zij voor jou in petto hebben!

 

Nadert je pensioen? Ben je bang dat je sociocultureel leven gaat stilvallen na je actieve loopbaan? Dat hoeft absoluut niet, want dankzij de vele activiteiten van S’Academie floreert je sociale leven! Bekijk het programma voor 2020.

 

Werk, kinderen, huishouden ... We hebben er onze handen mee vol. Daarom organiseert Vrije Tijd en Gezondheid allerhande activiteiten voor gezinnen en actieve volwassenen. Bekijk het programma voor 

2020.

 

Onze dynamische vrouwenorganisatie VIVA-SVV organiseert vormingen over gezondheid, gezin en gelijkheid. Bekijk een greep uit hun aanbod voor 2020.

 

Op zoek naar activiteiten voor je kinderen tijdens de vakantie? JOETZ Brabant organiseert ze voor jou! Verblijven in binnen- en buitenland of dagactiviteiten... één ding is zeker: niemand zal zich vervelen! Bekijk het programma voor 2020.

 

Wil je er graag even tussenuit? Bekijk dan de ontspannende arrangementen en promoties van ons vakantiecentrum 'Domein Westhoek'.

 
Onze mutualiteit werkt samen met VTF, een reisagentschap dat actief is in het sociaal toerisme en korting biedt op de tarieven van een vijftigtal vakantiedorpen en -huizen in Frankrijk. De leden van onze mutualiteit genieten een korting tussen 3 en 5 % op de reizen.

 

Wil je meer weten over onze vzw's? Neem dan een kijkje in de rubriek Vrije tijd en vakantie.