07-08-2021

Intimiteit bij 55-plussers

Ik ben geen twintig meer..

Veel ouderen genieten van seks. Het geeft hen energie en zorgt voor nabijheid. Wat betekent liefde, seksualiteit en intimiteit op latere leeftijd? Met welke fysieke en emotionele ongemakken krijg je te maken? Welke invloed heeft de menopauze, andropauze of ziekte op seksualiteit en intimiteit? Hoe kan je hier als partners mee omgaan?

In dit webinar zal Manuela Heymans, seksuologe binnen de groepspraktijk Blom te Heverlee, dieper ingaan op dit thema. Manuela behaalde naast een diploma psychologie en lerarenopleiding ook een master in de seksuologie aan de KU Leuven.

Schrijf je in

qr_inschrijvingen_intimiteit_bij_55.jpg
oud koppel danst
zorgvolmacht sabine

Zorgvolmacht & bewindvoering

De zorgvolmacht is vrij nieuw maar toch zeer populair bij velen. Het garandeert dat de persoon wie men daartoe vertrouwt alles kan opvolgen van bank- en andere administratie, ook nadat iemand onbekwaam is geworden (bv door dementie, comateuze toestand, edm).
Notaris De Ruyver zal tijdens dit uiterst boeiend webinar op eenvoudige en duidelijke wijze toelichten wat de zorgvolmacht concreet inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Hierbij zullen verschillende voorbeelden aangehaald worden.

Schrijf je in

qr_code_zorgvolmacht_1-1.png

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van toekomstige infosessies en webinars? Schrijf je dan snel in op de nieuwsbrief.

 

qr_nieuwsbrief-1.png
inschrijven nieuwsbrief thuiszorg