Jouw voordeel?

Dentimut First betaalt tot 175 euro terug voor tandprotheses en tandimplantaten. Deze tussenkomst wordt toegekend per periode van 7 jaar.

Hoe kan ik van dit voordeel genieten?

  1. Je moet lid zijn van de Socialistische Mutualiteit van Brabant.
  2. Je bijdrage voor de aanvullende verzekering moet correct betaald zijn.
  3. Ofwel moet de prestatie geleverd zijn in een van onze medische centra César De Paepe ofwel moet je beschikken over een globaal medisch dossier (GMD) of ingeschreven zijn in een medisch huis.
  4. Indien een tussenkomst is voorzien door de ziekteverzekering, zal de tussenkomst gebeuren op basis van het attest van verstrekte hulp.
  5. Indien er geen tussenkomst is voorzien door de ziekteverzekering, dien je het volledig ingevulde modelattest (tandprothese / tandimplantaat) voor te leggen om dit voordeel te genieten.
  6. Als de tandprothese of het tandimplantaat verstrekt is in een van onze medische centra César De Paepe krijg je daar de tussenkomst.

Gerelateerde publicaties

Raadpleeg onze voordelengids voor nog meer voordelen!

Volgende stap

ampersand

Contacteer ons

Stuur ons je vraag via ons contactformulier

human outline

Inloggen in e-Mut

Op e-Mut kan je je dossier raadplegen, je terugbetalingen controleren, je documenten downloaden ... allemaal via je computer

pinpoint

Kom langs in een kantoor

We hebben tientallen kantoren, verspreid over Brussel en Vlaams-Brabant. Onze mobiele Mobi-Mut kantoren doorkruisen onze regio en houden halt in de gemeentes waar geen vast kantoor is.

telefoon

Bel ons

Van maandag tot donderdag van 8.15 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.45 uur en vrijdag van 8.15 tot 11.45 uur

Het is momenteel erg druk. Hierdoor kan de wachttijd hoger oplopen dan normaal. Onze excuses hiervoor en bedankt voor je begrip.