Onze troeven

Printvriendelijke versiePDF-versie

De Socialistische Mutualiteit Brabant ijvert voor kwalitatieve en toegankelijke zorg voor iedereen! Dit vertaalt zich in concrete voordelen en diensten voor onze leden. We hebben immers een aanbod op maat van elke leeftijd!

Toegankelijke gezondheid voor iedereen

Met een pakket van meer dan 70 voordelen en diensten, beschermt onze aanvullende verzekering je waar de verplichte ziekteverzekering niet tussenkomt. Zo willen we tegemoetkomen aan iedern noden. Voor een extra bescherming, kan je intekenen op onze facultatieve hospitalisatie- en tandverzekeringen.

 

 

Ontdek snel het volledige overzicht van onze voordelen en diensten!

 

Een geringe bijdrage

We bieden onze leden dit alles voor de beste prijs. Want de bijdrage om de voordelen van onze aanvullende verzekering te genieten, bedraagt maar 6,70 euro per maand, daarmee zijn we een van de goedkoopste spelers in de markt.

 

Cash terugbetalingen aan het loket

In het meerendeel van onze kantoren, krijg je onmiddellijk een cash terugbetaling van je getuigschrift voor verstrekte hulp.

 

Altijd in jouw buurt!

 

Onze kantoren

Met 110 kantoren, verspreid over Brussel en Vlaams-Brabant, staan we met een uitgebreide dienstverlening klaar waar jij ons nodig hebt! En geen nood als er toch geen kantoor bij jou in de buurt is. Onze mobiele Mobi-Mut-kantoren doorkuisen onze regio en houden halt in de gemeentes waar geen vast kantoor is. Zoek snel naar onze kantoren in jouw buurt!

 

Op afspraak

Ook een afspraak met een van onze consulenten behoort tot de opties. Bel rechtstreeks naar het kantoor van jouw keuze of maak een afspraak via ons algemeen nummer 02 506 96 11.