Socialistische Vrouwen Vereniging (Viva-SVV)

Printvriendelijke versiePDF-versie

De Socialistische Vrouwen Vereniging biedt vier grote diensten aan. Viva-SVV is actief in de socioculturele sector en organiseert opleidingen. Daarnaast kan je ook terecht bij het centrum voor gezinsplanning ROSA en in de consultatiebureaus voor het jonge kind, erkend door Kind en Gezin.

 

VIVA-SVV

VIVA-SVV is een dynamische vrouwenorganisatie met een sterk uitgebouwd netwerk van lokale afdelingen. VIVA-SVV streeft naar het welvoelen van vrouwen uit alle leefwerelden.

 

Gezondheidsvormingen, mondiale vorming, activiteiten voor het hele gezin, ontspanning, creativiteit of cultuur ... er is voor elk wat wils. Benieuwd naar het aanbod? Kijk dan snel in het programma of ROSA, het semestriële magazine van Viva-SVV en schrijf je in voor een van de vele activiteiten!

 

Viva-SVV biedt onder de naam 'Viva-Mama' een afwisselend opvoedingsaanbod  en geboorteworkshops. De thema's zijn erg uiteenlopend: Babymassage, EHBO voor peuter en kind, Vlot op de pot, Watergewenning, enzovoort. Klik hier voor meer informatie over het aanbod.

 

 

Alle vrouwelijke leden van onze mutualiteit, die in orde zijn met hun aanvullende verzekering, zijn automatisch lid van Viva-SVV.

 

Wens je meer info?
02 546 14 14

Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) van VIVA-SVV Brabant

Het CVO van Viva-SVV Brabant organiseert onder meer lessen woninginrichting, koken en naaien. Cursisten vanaf 16 jaar zijn welkom op een van de dertig vestingsplaatsen. De lessen vinden één maal per week plaats gedurende het schooljaar.

 

Zin om iets bij te leren? Bekijk dan het volledige opleidingsaanbod voor het schooljaar 2017-2018.

 

Wens je meer info?
016 58 43 96
cvo.svv.brabant@belgacom.net
www.cvo-svv-brabant.be

 

Wens je meer info over Viva-SVV?

Zuidstraat 120

1000 Brussel

T 02 546 14 14

F 02 546 14 08

viva-svv@fsmb.be

www.viva-svv.be

 

 

 

 

ZIE OOK