Zorg voor kankerpatiënten

Printvriendelijke versiePDF-versie

Elke vrouw zou zich mooi moeten voelen. Helaas kan kanker dat gevoel ondermijnen. Om vrouwen in deze moeilijke periode te ondersteunen, werkt de Socialistische Mutualiteit Brabant samen met de initiatieven 'Kanker Beauty Professionals' en 'Altijd Mooi'.

Nieuw voordeel 2019

Kanker beauty professional

Onze leden genieten een tussenkomst van € 20 voor een schoonheidsbehandeling verstrekt door een schoonheidsspecialist die het officiële certificaat 'Kanker Beauty  Professional’ bezit (erkend door het Institute for Professional Care vzw) (max. 8 behandelingen per kalenderjaar en per rechthebbende).

 

Belangrijke documenten

Om te kunnen genieten van dit voordeel, dien je het nodige attest (opgesteld door de mutualiteit en eveneens beschikbaar aan onze balies) binnen te brengen, dat volledig ingevuld moet zijn door de aanvrager.


Altijd Mooi

Altijd Mooi wilt vrouwelijke kankerpatiënten een hart onder de riem steken door hen met raad en daad bij te staan. Via het initiatief kunnen vrouwen professionele hulp inroepen bij het kiezen van bijvoorbeeld de geschikte pruik of aangepaste lingerie. Onze leden krijgen 5% korting bij aankoop van geschikte lingerie, 10% korting bij aankoop van een hoofddeksel en een gratis onderhoudskit bij aankoop van een pruik.

 

Winkels Altijd Mooi

 

Klik hier voor meer info over Altijd Mooi of bovenstaande winkels.