De sterke punten van Hospimut Plus Continuïteit

Hospimut Plus Continuïteit is een wachtverzekering die bedoeld is om te anticiperen op het verlies of het einde van een hospitalisatieverzekering die door de werkgever is toegekend in het kader van een arbeidsrelatie.

  • Als je voor Hospimut Plus Continuïteit kiest, verzeker je je nu al van een sterke hospitalisatieverzekering op dat moment. Want als je niet langer gedekt bent door de verzekering van je werkgever, kan je immers direct genieten van onze Hospimut Plus, zonder wachttijd en zonder verhoogde bijdrage van de leeftijdscategorie waarin je dan valt!
  • Des te jonger je je inschrijft bij Hospimut Plus Continuïteit, des te minder je jaarlijks moet betalen!

Aansluitingsvoorwaarden

  1. Je moet aangesloten zijn bij Solidaris Brabant en de bijdrage voor de aanvullende verzekering correct betaald hebben.
  2. De aansluiting bij Hospimut Plus Continuïniteit dient ten laatste te gebeuren in de loop van de maand vóór uw 65e verjaardag. Dit geldt zowel voor de gerechtigde als voor de persoon ten laste.
  3. Je moet een hospitalisatieverzekering hebben afgesloten bij je werkgever (groepsverzekering).

Hoe moet je je aansluiten?

De snelste manier: één van onze kantoren bezoeken of contacteer ons via het nummer 02 506 96 11. De documenten worden dan opgestuurd per post.

Wens je meer info?

Raadpleeg de informatiefiche, algemene voorwaarden of contacteer ons.