Je wordt een dagje ouder of bent minder mobiel door een ziekte, ingreep, ongeval of handicap? Geen nood, ons Thuiszorgcentrum biedt jong en oud een uitgebreid aanbod diensten om het huishouden niet te verwaarlozen en vooral, het leven thuis makkelijker te maken. Maar we trachten ook onvoorziene situaties een stap voor te zijn. Zo hebben we verschillende diensten waarop je kunt terugvallen in noodsituaties. Daarenboven organiseert ons Thuiszorgcentrum ook informatiesessies omtrent gezondheid en welzijn.

Ontdek ons volledige aanbod in onze splinternieuwe Thuiszorggids!

Plan tijdig je zorg en hulp aan huis!

Zorg ervoor dat je terugkeer naar huis zo vlot mogelijk verloopt door de zorg en hulp aan huis die je nodig hebt wanneer je het ziekenhuis verlaat te regelen vóór je aankomst in of ontslag uit het ziekenhuis. Wij willen zo snel mogelijk de gewenste hulp voor jou regelen. Daarom vragen wij je om ons online hospitalisatieformulier tijdig in te vullen.

Een ziekenhuisopname? Vergeet je zorgteamformulier niet!

Word je thuis bijgestaan door diverse zorgverleners? Ben jij met andere woorden omringd door een zorgteam? Zo ja, dan raden wij je aan om een zorgteamformulier aan te maken. Op deze manier kan je rekenen op je vertrouwde zorgverleners.