happy family

Lid worden van de Socialistische Mutualiteit Brabant kan snel en eenvoudig. Vul je gegevens in via ons contactformulier, wij nemen contact met je op en regelen alle administratieve formaliteiten voor de overstap van je huidige naar je nieuwe ziekenfonds.

Zit je nog met specifieke vragen? Of wil je graag meer uitleg op maat? Kom dan langs in een van onze kantoren. Wij helpen je graag verder! 

 

Waarom voor ons kiezen?

human outline

Toegankelijke gezondheid voor iedereen!

Met een pakket van meer dan 70 voordelen en diensten, beschermen we je waar de verplichte ziekteverzekering niet tussenkomt. 

human outline

Een geringe bijdrage

Met een bijdrage van maar 6,70 euro per maand zijn we een van de goedkoopste spelers in de markt.

human outline

Altijd in jouw buurt

We hebben tientallen kantoren, verspreid over Brussel en Vlaams-Brabant. Onze mobiele Mobi-Mutkantoren houden halt in de gemeentes zonder vast kantoor. 

Onze extra verzekeringen

Dentimut, onze tandverzekeringen

Om kwaliteitsvolle tandzorg voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we twee tandverzekeringen op maat van ieders behoeften. Dentimut First is automatisch inbegrepen in je aanvullende verzekering. Wens je een uitgebreidere dekking kan je aanvullen met Dentimut Plus.

Hospimut, onze hospitalisatieverzekeringen

Kies een hospitalisatieverzekering op jouw maat! Hospimut en Hospimut Plus beschermen je tegen een hoge ziekenhuisfactuur. Als je al een hospitalisatieverzekering hebt via je werkgever is Hospimut Plus Continuïteit een optie voor jou.

dad son

De Zorgkas

De zorgkas houdt zich bezig met de uitbetaling van de tegemoetkomingen onder de VSB. Als je voldoet aan de criteria om aanspraak te maken op een tussenkomst van de VSB, stelt de Zorgkas alles in het werk om je te helpen. Ze informeert je en betaalt de tegemoetkomingen uit.

Meer informatie