Dag van de Mantelzorg

Printvriendelijke versiePDF-versie
31/05/2018

Ook dit jaar is het op 23 juni Dag van de Mantelzorg. De taken van mantelzorgers zijn erg veelzijdig en vragen veel inspanning en volharding. Daarom willen we hen deze dag extra aandacht geven!

1 op 5 volwassenen zorgt voor iemand die hulp nodig heeft omwille van een beperking, een chronische ziekte of ouderdom. Dag in, dag uit staan zij klaar met een eindeloze inzet en tonnen liefde voor de persoon voor wie ze zorgen. Daarom verdienen zij een welgemeende 'merci'! 

 

  • Wil je meer weten over mantelzorg? Raadpleeg dan zeker de uitgebreide info op onze mantelzorgpagina's.
  • Wil je graag lid worden van Steunpunt Mantelzorg? Stuur dan een mailtje naar steunpuntmantelzorg@fsmb.be. Om de 3 maanden ontvang je een nieuwsbrief boordevol informatie en krijg je een overzicht van de activiteiten in je regio. Je kan ook steeds onze gratis brochure aanvragen.

 

De lokale dienstencentra en thuisdiensten van zorg Leuven organiseren in juni een informatieve markt over het aanbod voor mantelzorgers in regio Leuven.
Ook ons Thuiszorgcentrum is aanwezig! Onze medewerkers staan je met veel plezier te woord, dus kom zeker eens langs!

Waar? Woonzorg- en dienstencentrum Edouard Remy, Andreas Vesaliusstraat 10, 3000 Leuven
Wanneer? Vrijdag 22 juni 2018 van 12u30 tot 16u.

Ook onze vernieuwde brochure 'Wegwijs in de zorg voor personen met dementie' is gearriveerd! Deze handige gids zit boordevol interessante info en tips. Neem zeker eens een kijkje!