Download en speel nu Yum Runner

Printvriendelijke versiePDF-versie
30/04/2018

Onze campagne Lekker Normaal is nog niet helemaal afgelopen. Zo houden we het leukste voor het laatste. Na hard werken en zwoegen, is hij er eindelijk: het geweldige game Yum Runner! Via dit serious game willen we kinderen op een amusante, maar educatieve manier aanzetten om gezonder te eten. Speel jij ook?

 

 

Yum Runner

Kies zelf je figuurtje en beleef eindeloos spelplezier! Loop en spring je een weg doorheen het hindernissenparcours. Onderweg kom je zowel gezonde als ongezonde voeding tegen. Hoe gezonder je eet en drinkt, hoe beter je alle hindernissen kunt overwinnen. Bovendien liggen er onderweg ook munten en diamanten op je te wachten. Verzamel er zoveel mogelijk en restyle je figuurtje!

 

Serious game, seriously?

Yum Runner is niet zomaar een videospelletje. Via dit serious game willen we de kennis van kinderen rond gezonde en evenwichtige voeding vergroten. Dit doen we door ons aan te passen aan de leefwereld van kinderen.

Maar wat is dat nu, een serious game? Naast games die enkel en alleen worden gemaakt voor entertainment, worden ook educatieve games ontwikkeld. Deze spelletjes maken gebruik van de kracht van gametechnologie en willen tegelijkertijd de gezondheid bevorderen, gedrag aanpassen, kennis verhogen, vaardigheden verbeteren en handelingen aanleren. Bijleren hoeft dus niet altijd saai te zijn!

 

 

Speel nu Yum Runner op je smartphone, tablet of computer! Surf naar www.yumrunner.be om het spel te downloaden of voor meer info.

Yum Runner werd ontwikkeld in samenwerking met Bazookas en Howest.