Ontdek het nieuwe programma van onze vzw's!

Printvriendelijke versiePDF-versie
30/01/2018

Raadpleeg het nieuwe programma van onze vzw's en ontdek welke geweldige activiteiten zij voor jou in petto hebben!

 

 

Nadert je pensioen? Ben je bang dat je sociocultureel leven gaat stilvallen na je actieve loopbaan? Dat hoeft absoluut niet, want dankzij de vele activiteiten van S’Academie floreert je sociale leven! Bekijk het programma voor januari - september 2018.


Werk, kinderen, huishouden ... We hebben er onze handen mee vol. Daarom organiseert de vzw Vrije Tijd en Gezondheid allerhande activiteiten voor gezinnen en actieve volwassenen. Bekijk het programma voor januari - september 2018.

 

Onze dynamische vrouwenorganisatie Viva-SVV organiseert leuke activiteiten en interessante vormingen over gezondheid, gezin en gelijkheid. Bekijk een greep uit hun aanbod voor het voorjaar 2018.

 

Op zoek naar activiteiten voor je kinderen tijdens de vakantie? JOETZ Brabant organiseert ze voor jou! Verblijven in binnen- en buitenland of dagactiviteiten... een ding is zeker: niemand zal zich vervelen! Bekijk het programma voor het voorjaar en de zomer 2018.

 

Onze vzw Gehandicapten & Solidariteit organiseert een aangepast vrijetijdsaanbod (uitstappen, weekends weg, reizen ...) voor personen met én zonder beperking. Iedereen is er steeds welkom! Kom meer te weten over deze vzw.

 

Wil je er graag even tussenuit? Bekijk dan de ontspannende arrangementen en promoties van ons vakantiecentrum Domein Westhoek.

 
Onze mutualiteit werkt samen met VTF, een reisagentschap dat actief is in het sociaal toerisme en korting biedt op de tarieven van een vijftigtal vakantiedorpen en -huizen in Frankrijk. De leden van onze mutualiteit genieten een korting tussen 3 en 5 % op de reizen.